Launch Arıza Tespit Cihazları

Launch Güncellemesi Nasıl Yapılır?

Launch güncellemesi nasıl yapılır

Launch güncellemesi nasıl yapılır blog yazımızda güncelleme ihtiyacınız için gerekli olan yönlendirmeleri sizlere anlatıyor olacağız. Orijinal olmayan Launch arıza tespit cihazları sürekli olarak güncelleme gerektirmemektedir. Tablet arızası ile yeniden kurulum gerektirdiği ya da yeni araç modellerine erişmek için program güncellemesi yaptırmak genel olarak yeterlidir. XDiag PRO 3 yazılımı en stabil olarak Easydiag 3.0 ürünü ile çalışmaktadır.

Launch Abonelik Yenileme Nasıl Yapılır?

Launch arıza tespit cihazları için yazılım güncellemesi senelik olarak yapılmaktadır. Arıza Tespit cihazınını kullanmaya başladıktan bir sene sonra yazılım güncelleme özelliği kapanmaktadır. Yeni marka araç ve modelleri siz tekrar güncelleme işlemini yaptırana kadar açılmamaktadır. Güncelleme özelliği kapandığı durumda, yıllık güncelleme fiyatını ödeyerek tekrardan Online Güncelleme özelliğini açtırabilir, yeni marka araçların en güncel modellerine kadar yükleme işlemlerini yapabilirsiniz. Güncelleme işlemi ücretli olarak yapılmaktadır. Güncel ücret bilgisi için Launch XDiag mavi link üzerinden fiyatı görüntüleyebilir. Firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.

Launch Aktivasyon Kodu Nasıl Alınır?

Aktivasyon kodu XDiag ve diagzone programlarında bulunmamaktadır. Orijinal lisanslı ürünlerin online güncellemelerinde aktivasyon kodu kullanılır. Orijinal Launch ürünleri yerine firmamızdan Ancel ürünleri hakkında bilgi almanız mümkündür.

Launch kurulum nasıl yapılır blog yazımızda kurulum hakkında detaylı bilgileri daha önce sizlerle paylaşmıştık. Update işlemleri uzaktan online olarak yapılmaktadır. Ürünlerin servise gelmesine gerek yoktur. Kurulum işlemi iyi bir internet bağlantınız var ise hızlı bir şekilde yapılmaktadır. Tüm araçların yüklenmesi yaklaşık 15 dakika kadar sürmektedir. Araç markalarını indirirken, işinize yaramayacak ÇİN markalarını vb. araçlar olmak üzere servisinize gelmeyecek modelleri indirmeyiniz. Yükleme işlemleri internet hızınıza göre değişiklik gösterecektir.

Launch Thinkdiag Nasıl Güncellenir?

Thinkdiag orijinal ürünleri Türkiye’de diagzone programı ile çok fazla satılmaktadır ve firmamız bu ürünleri tavsiye etmemektedir. XDiag programına göre Diagzone yazılımı çok daha fazla sorun çıkarmaktadır. Yurt dışından getirilen Diagzone yazılımlı Thinkdiag ürünlerini daha önceden almış olan oto tamir servisleri için bu güncelleme hizmetini yine de talep doğrultusunda sunmaktayız.

Launch PRO 5 Güncelleme Nasıl Yapılır?

Orijinal Launch ürünleri için güncelleme desteği firmanın yüksek fiyatlandırmasından ötürü sunulmamaktadır. Arıza tespit cihazlarından daha yüksek güncelleme fiyatları verildiği için orijinal diğer test cihazlarını müşterilerimize tavsiye etmekteyiz. Lisanslı güncelleme işlemleri direkt Launch firması aracılığı ile yapılmaktadır. Yurtdışı ödeme sistemlerinde ödeme yaparken ekstra para aktarma komisyonları alınmaktadır.

Diagzone PRO Güncelleme Nasıl Yapılır?

Programı güncelletmek isteyen müşterilerilerimiz değişim kampanyası ile orijinal Ancel arıza tespit cihazlarına geçiş yapabilirler. DZ programının bazı teşhis bölümleri maalesef XDiag ve Ancel kadar başarılı değildir. Aynı zamanda diğer uygulamalar ayda 15-20 güncelleme alırken Diagzone programının güncelleme alması çok daha düşük ve geç olarak verilmektedir. Firmamız hiç bir ürünü sıfır olarak DZ ile satmamaktadır.

Launch XDiag ile Kullanılan Arıza Tespit Cihazları

LVS programı son yıllarda satışı yapılmakla birlikte XDiag kadar başarılı olamayan arıza test programlarından birisidir. XDiag PRO 3 Easydiag 2.0, Easydiag 3.0, Golo, Ediag Mini, Mucar BT200 ve DBSCar ürünleri ile kullanılmaktadır.

Butona tıkladıktan sonra yönlendirdiğiniz sayfada en alt bölümde indirme bölümü mevcuttur. Yeni APK güncellemeleri ve yükleme işlemleri ürün sayfasına taşınmıştır.

Diagzone PRO

2.590,00

XDiag PRO 3

2.590,00
Launch Guncellemesi Nasıl Yapılır Diagzone
Launch Güncellemesi Nasıl Yapılır XDiag